joi, 23 decembrie 2010

Oana Tabultoc va canta maine la Favorit TV


Vineri, 24 decembrie 2010, Oana Tabultoc va incanta publicul din Romania la televiziunea FAVORIT, incepand cu ora 18:00, in cadrul emisiunii "Ora veseliei" . Vizionare placuta!

duminică, 19 decembrie 2010

La multi ani, Oana!


Micuta Oana-Stefana Tabultoc isi aniverseaza astazi cea de-a 10-a zi de nastere. Oana va sarbatori cei 10 anisor la Teatrul Mihai Eminescu din Botosani, acolo unde ofera botosanenilor spectacolul "Mos Craciun exista!".

Daca ai un mesaj pentru Oana, scrie un comentariu, iar ea il va citi in aceasta seara si va va raspunde!

sâmbătă, 18 decembrie 2010

“Cheia Sol” organizeaza spectacolul “Moş Crăciun există”


Copiii de la Grupul "Cheia Sol" vor susţine duminică, 19 decembrie un spectacol dedicat lui Moş Crăciun.

Ei vor încerca să-i convingă pe botoşănenii care vor veni la spectacol că moş Crăciun există indiferent de vârsta pe care o au. Produs de Asociaţia Culturală “Cheia Sol”, spectacolul se numeşte “Moş Crăciun există” regia fiind semnată de Oana Puşcaşu, coordonatoarea grupului de copii.

Spectacolul pus în scenă, duminică, 19 decembrie, de la ora 18.00, continuă tradiţia asociaţiei de a oferi publicului botoşănean momente de bucurie în pragul Crăciunului. Spectacolul “Dorinţe de Crăciun” montat pe aceeaşi scenă acum doi ani, s-a bucurat de succes în rândul botoşănenilor, iar concertele alături de Filarmonica Botoşani au constituit o experienţă bună pentru copii dar şi pentru publicul care le-a primit cu aplauze meritate.

Alexandra Mera (câştigătoarea celei mai recente ediţii a Festivalului „Toamna Bobocilor”-titlul de Miss Boboc), Claudia Rusu (cea care în 2009 a reprezentat Botoşaniul la concursul Eurovision jr şi cu o evoluţie foarte bună la concursul „Fiero” din această primăvară), Oana Tăbultoc (revelaţia grupului în acest an, în privinţa participărilor în festivaluri: trofeul la „Constelaţia Necunoscută” –Vaslui, locul I la Festivalul „SuperStar Fest”-Bacău, locul I la Festivalul Mărţişor Dorohoian), Ioana Frăsinescu (menţiune la Festivalul „Constelaţia Necunoscută” –Vaslui), Costinel Bălan (care a fost deliciul publicului în cadrul serii dedicată muzicii uşoare româneşti din parc, prin interpretarea unor refrene ale regretatului Dan Spătaru), Ioana Mititelu (remarcată şi invitată alături de Viviana Sposub la Festivalul „Flori de Mai” de la Călăraşi spre a concura pentru premiul Mădălina Manole care se va acorda începând cu ediţia din 2011), Miruna Buză (cunoscută pentru calităţile vocale deosebite şi remarcată anul acesta de nume cunoscute ale muzicii româneşti, o menţiune la Festivalul Marţişor dar şi o apariţie deosebită la concursul „Fiero”), dar şi noii membri ai grupului precum Amalia Hrom, Andreea Popovici, Diana si Cosmina Cosma, Stefana Tincu si Andreea Prisacariu – vor dovedi că Moş Crăciun EXISTĂ!

Aşadar, duminică, 19 decembrie de la ora 18.00, la Teatrul Mihai Eminescu copiii, bunicii şi părinţii sunt aşteptaţi să creadă în Moş Crăciun.