vineri, 5 noiembrie 2010

Oana Tabultoc - Ruga pentru parinti (versuri Adrian Paunescu)

Marele poet Adrian Paunescu a decedat in aceasta dimineata! Oana si domnul Paunescu s-au intalnit la "Mamaia Copiilor" in anul 2008, atunci cand maestrul era presedintele juruiului, iar micuta botosaneanca a participat la concurs cu grupul " Vis de Artis". Dumnezeu sa-l ierte!

Ascultati mai jos o melodie cantata de Oana Tabultoc, pe versurile poetului Adrian Paunescu.



luni, 1 noiembrie 2010

Oana Tabultoc a obtinut Locul 1 la Festivalul International de Muzica "SUPERSTAR FEST" 2010



Oana a fost prezenta in acest week-end la Bacau, acolo unde a avut loc cea de-a III-a editie a Festivalului International de Muzica Usoara "SuperStar Fest" 2010. Dupa cum ne asteptam, micuta botosaneanca nu a venit de la acest concurs cu mana goala, ea castigand "Locul 1" la categoria de varsta 9-10 ani. De asemenea, Oana a primit din partea presedintelui juriului, domnul Dan Dimitriu, un premiu ce consta in calificarea directa in semifinala Festivalului "Cerbul de aur Junior 2011" de la Bucuresti.
Componenta juriului:
Maestrul Dan Dimitriu (compozitor) – presedinte
Mariana Kataroski (compozitor) – director al festivalului “Asterisks” Macedonia
Adrienne Junek (profesoara canto) – director al festivalului “Star to Born” Ungaria
Larisa Avram – realizator emisiuni TVR
Silviu Iurascu – regizor muzical TVR Iasi, compozitor
Marinela Paraschiv (prof. muzica) - Colegiul Pedagogic Bacau
Antonela Leahu (prof. muzica) - Liceul de Arta Bacau


“A fost un record absolut. 83 de finalisti din Ungaria, Republcia Moldova si tara noastra, cu un juriu format numai din oameni mari. Cei mai buni au fost copiii. Trofeul suprem l-a obtinut un copil foarte talentat, care an de an câstiga premiu dupa premiu. De altfel, presedintele juriului, maestrul Dan Dimitriu, a oferit sansa mai multor participanti talentati din acest festival de a se califica in semifinala, iar finalistul, chiar in marea finala a concursuuil organizat chiar de el, «Cerbul de Aur Junior». Ma mucur ca bacauanii au fost printre câstigatori. Il astept si pe domnul primar al Bacaului sa fie alaturi de ei, macar la editiile viitoare ale acestui festival renumit deja, unul foarte important ce da o adevarata sansa copiilor talentati de a accede in aceasta minunata lume a muzicii usoare.” a declarat pentru desteptarea.ro, Octavian Ursulescu, prezentator


Mai jos aveti o galerie foto din cadrul festivalului de la Bacau, iar pentru a vedea video si cu alti concurenti APASATI AICI!













Oana Tabultoc a obtinut Locul 1 la Festivalul International de Muzica "SUPERSTAR FEST" 2010
galerie foto video superstar fest bacau 2010